Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Slohová práce o málo funkčním, nebo špatně funkčním, nebo nefunkčním, utajeném stavebním výrobku, který vychvaluje masivní reklama podporovaná známými osobnostmi a dostatečným finančním zázemím. Jaký div? Veškerá reklamní produkce je v drtivé většině klamavá, vypočítaná na efekt, na ohloupení zákazníka a vymámení kupních částek, ze kterých se veškerá propagace zaplatí. Počínaje veškerými nabídkami na finanční půjčky a různé finanční machinace, přes obrovskou škálu léčivých prostředků na potenci, erekci, zvětšení prsou a zhubnutí, konče nabídkami na materiální vybavení a zabezpečení adrenalinových a hedonistických zážitků a prožitků. Obrovské erupce elektronického šrotu a z nich plynoucích softwarových aplikací systematicky zpracovává armádu digitálních otroků, konzumentů idiotských reklam, nabídek a zavádějících informací. Aldous Huxley - Brave New World (1932) v češtině vyšlo jako Konec civilisace. Dobře nám tak.

0 0
možnosti
Foto

Autor s titulem inženýra zbytečně složitě a sáhodlouze popisuje nějaký stále neznámý výrobek. Jako bloger by však měl vědět, že podle Kodexu má za povinnost text doplnit "dvěma na sobě nezávislými důvěryhodnými zdroji, odkud námět pro svůj článek čerpal". Nic takového jsem v textu nenašel a článek by proto měl být z hlavní strany stažen (na soukromý blog autora). ;-O

0 0
možnosti
JH

J90a15n 66H81a49r77v65a38n

6. 2. 2022 14:17

Autor čerpal ze svých zkušeností. Nicméně pečlivě utajil o čem to je, takže pro mě je to jenom takové BLA BLA BLA BLA BLA ..... Rv

0 0
možnosti
PL

Pane autore, moc prosím, naznačte tady v diskuzi aspoň funkční princip, který jste obhajoval oproti výrobci toho výrobku (Vámi zmíněnou fyziku druhého stupně ZŠ, to snad ještě pochopím :-) , nebo sem někdo napište jméno toho výrobku s nahrazením jednoho písmena tečkou... jsem totiž velmi zvědavý a netuším, co to mohlo být.;-)

0 0
možnosti
ND

Aprops Sodomka...máte něco společného s Vysokým Mýtem?

Jinak, článek hezký, ale co je mi to platný když nevím o čem píšete...

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1549x
Ing.Valtr Sodomka je technickým garantem APOKS, energetickým specialistou, znalcem v oboru odvodu spalin a technickým ředitelem firmy Messy s.r.o.

Seznam rubrik